STATMATIC pastron dhe lubrifikon anglat deri ne fund.

 


 

- Automatikisht pastron tre angla ne te njejten kohe. Koha e ciklit zgjat 15 sekonda per angel. 

- Pastrim kimik/fizik me likuide shkumezues

- Lubrifikim optimal pergjate gjithe anglit. 

- Lidhja me anglat behet me ajer te kompresuar per te shtyre lubrifikuesin deri ne fund.

- Insertim i vaj spray 

- Valvul sigurie

- Pad absorbues per tepricat lubrifikuese

- 10 vjet garanci nga SciCan

 

Meanyra e perdorimit : 

Hapet dera, vendosen ne adaptoret perkates deri ne tre angla, mbyllet dera dhe fillohet cikli. 

 

STATMATIC ofron fleksibilitet. Pavaresisht numrit, cdo angel rregjistrohet. STATMATIC vjen me 2 lidhesa E-TYPE dhe nje lidhes multifleksi. Menyra te tjera lidhjeje jane te mundshme sipas nevojes se dentistit.