Welcome to Medik Line Stewart Sh.p.k

INSIPIRED TO IMPROVE ORAL HEALTH®

Medik Line Stewart eshte themeluar ne vitin 1992 me misionin: PER TE RRITUR PROFESIONALISHT DENTISTRINE , duke sjelle teknologjne ME TE RE dhe PROGRESIVE te prodhuar ndonjehere per DENTISTRINE dhe DENTISTET. E ADAPTUAR dhe ZHVILLUAR per cdo lloj ekzigjence ,duke bere qe klienti yne te ndihet pjese e FAMILJES TONE.

 

Error
  • You are not authorised to view this resource.