Skaner pjate imazhi me ekran me prekje per te gjitha formatet

VistaScan Combi View eshte plateforme me e madhe qe realizon dixhitalizim intuitive, efikas and kohe-kursyes per formatet intraorale dhe ekstraorale. Nder te tjera, ekrani I madh me prekje e ben te lehte perdorimin e saj. Ndersa kompatibiliteti me wi-fi (teknologji pa kablla) e bejne aparatin shume fleksibel.


VistaScan Combi View Skanerat

                  -Kualiteti me I mire I imazhit 

                 -Ekran me prekje me rezolucion te larte

                 -ScanManager per rendiment pune optimal

                 -Punon me te gjitha formatet intraorale dhe ekstraorale

                 -Memorje e brendhsme 

                -Teknologji pa kablla. 

                -Lidhet me PC nepermjet Wireless

                https://www.youtube.com/watch?v=gEkCJCJjycw