1:1 raporti 

Spray me 1 porte

Freza te drejta diameter 2.35mm


Sanao 40ST Kontranglat

  • Avantazhet:
  • -Fuqi e njejte me peshe me te vogel
  • -Dizajn komfort - fale distribucioni te peshes dhe gjatesise se vogel, anglat SANAO te perdorur me motorrin E-STATIS shkaktojne me pak stres ne dore dhe kyç
  • -Rezina HPS e Scican parandalon formimin e mbetjeve