1:5 raport rrites 

Perzieres Qelqi Glass rod

Spray me 3 porta

Diametri i frezave 1.60 mm


Sanao 200L Kontranglat
  • Avantazhet:
  • -Fuqi e njejte me peshe me te vogel
  • -Dizajn komfort - fale  distribucioni te peshes dhe gjatesise se vogel, anglat SANAO te perdorur me motorrin E-STATIS shkaktojne me pak stres ne dore dhe kyç se kompetitoret
  • -Rezina HPS e Scican parandalon formimin e mbetjeve