Related items

Fiber forcuese e bondueshme qe parandalon frakturat ne kompozite dhe akrilike. Kombinimi I vecante I thurjes se patentuar, fibrave te me fuqi te larte rezulton ne forcim te pakrahsueshem. Perfekt per nje shumellojshmeri procedurash stomatologjike.


Fibra Forcuese Ribbond Vidat e qelqit

Perdorimet :

-Splintim Periodontik-Kore dhe Poste Endodontike -Ura te realizueshme ne nje trajtim 

-Ura Provizore -Restorim Kompozite -Stabilizim traume