Related items

Imazhe cefalometrike X-Ray te shpejta me kualitet te larte dhe me ekspozimin me te vogel. Kjo fale kohes rekord te ekspozimit- 4.1 sekonda; kohe e cila ul ndjeshmerisht mundesine per njolla ne imazh. 

 


VistaPano S Ceph Panoramex

 

Ky aparat perben nje avantazh te madh ne rastet e kirurgjive ortodontike dhe maksilofaciale; fale sensoreve Cs1 te cilat bejne te mundur shmangjen e kohes se nderrimit te sensorit, duke ulur mundesine e nje demtimi te mundshem. 

Keto sebashku me te gjitha avantazhet e VistaPano.