Dy shpejtesi , dy madhesi kokash. Per preparime precize per te gjitha llojet.


STATIS Turbinat

 

> Ftohje me e mire, kotroll me i mire - Sistemi i spray eshte inovativ : ne STATIS ML kater koka spray sigurojne ftoje optimale te dhembit. STATIS SL vjen me nje koke te vetme nga e cila spray del. Dhembit ftohet njetrajtesisht fale formes si ventilator.

 

> Ndricim perfekt pa formuar hije. - 25,000 LUX nuk le asgje ne erresire dhe sjell cdo detaj ne syrin tuaj 

 

> Push button - Mekanizmi i ri jep me shume precizion, ul zhurmen gjate punes dhe rrit jetegjatesine e turbines. 

 

> Dizajn Ergonomik  - Kontroll dhe dizajn i permiresuar fale bashkepunimit me Porsche Design Studio. 

 

> Inxhinieri Gjermane 

 

> Koke e vogel  - Nje nga kokat me te vogla, e cila lejon pune me lirine me te madhe dhe aksesibilitetin me te mire. 

 

> Teknologjikisht e avancuar  -  Turbine me kuzhineta qeramike. Kuzhinetat e reja te qeramikes inkorporojne material te ri me karakteristika te permiresuara lubrifikimi dhe absorbimi te vajit. Koeficientet e larte te ferkimit ulin mundesine e deshtimit, dhe kostot e riparimit.

 

> Kontrolli i infektimeve. - Te gjitha turbinat mund te sterilizohen ne 135°C.

 

> Universale - Kompatibilitet me i madh nepermjet sistemit CONNEX - alternativa SciCan per te gjithe coupler MULTIflex®, duke ju pershtatur te gjithe uniteve dentare.