Material per ngjitje/mbushje provizore polykarboksilate, pa eugenol.


UltraTemp Cementet provisore

UtraTemp eshte nje material unik,hidrofilik,paste me paste polykarboksilat,qe perdoret per cementim ose mbushje provizore.Nuk irriton pulpen dhe ka aftesi shume te mira vulosese.UltraTemp eshte i tretshem ne uje deri ne momentin e fortesimit, duke lejuar pastrim te lehte.Pasi fortesohet ,UltraTemp eshte i depertueshem nga uji,keshtu qe lejon kalimin e joneve-balancuese te lageshtires se peshtymes,dhe ne te njejten kohe mban bakteret jashte. UltraTemp perdoret me se shumti per cementimin provizor te urave,inlay dhe mbushje te vogla provizore.Perdoret per ngjitje provizore per 2-4 jave te punimeve provizore. UltraTemp eshte gjithashtu ideal per vulosjen e kavitetit ne rastet e zbardhjes se dhembeve devital, 

•Siguron pastrim te lehte

•Vulos per te parandaluar rrjedhjen bakteriale

•Eshte delikat per pulpen

•Ka veti antimikrobiale

•Siguron retension perfekt

•Perzjehet dhe aplikohet ne nje veprim

•Pa-eugenol