UltraTemp REZ karakterizohet nga nje formule hidrofilike me baze rezine qe rekomandohet per ngjitjen e restaurimeve provizore te cilat kerkojne nje retension me te madhe ose per retensionin e restaurimeve te perkohshme qe vendosen mbi implante.UltraTemp REZ eshte e disponueshme ne Fast Set (1-2min) dhe Regular Set (2-3min).


UltraTemp REZ Cementet provisore

- Formula pa eugenol nuk do te interferoj me rezinen bonduese.

- Shperdarje tradicionale me shiringe 2-she.

- Majat miksuese  realizojne  miksimin per nje adezion me te besueshem.

- Ka aftesi vulosese optimale njehere e polimerizuar.

- Perballon me sukses forcat e pertypjes.

- Hiqet lehte  dhe shpejt,nuk do te ngjitet ne preparimet qe permbajne rezine.